Apparaten en accessoires
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (optioneel) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
2144 kJ /
513 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boeddha bowl met kip
1u.
Gekookte eieren
20min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min